مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

یک خودرو فروخته ام و 9 فقره چک گرفته ام هر ماه یک چک 3 فقره پاس شده و سومی برگشت خورده و خریدار میگوید ماشین نقص داشته نگفتی در صورتی که دروغ میگوید سند دست خریدار میباشد ولی سند بنام نشده لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

سلام شما اگر شرط فسخ ندارید میتوانید وجه آن را مطالبه نمایید و هرگونه ادعایی از طرف خریدار نیاز به اثبات در محکمه دارد.

بیژن مهرورز

بیژن مهرورز :

استان :

سلام شب خوش شما استحقاق دریافت الباقی چک ها را دارید در صورت برگشت می توانید از طریق مرجع صالح اقدام قانونی نمایید و خریدار برای اثبات نقص در اتومبیل باید به دادگاه مراجعه نماید زیرا تشخیص نقص و خرابی با دادگاه است