مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند قطعی خودرو

سلام. چند ماه پیش خودرویی خریدم. و با وکالت تعویض پلاک از طرف مالک تعویض پلاک انجام دادم وکلیه مدارک خودرو از جمله سند و.. دست خودم هست. حالا برای سند قطعی مالک قبلی رفتند خارج از کشور. بنده باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم. باتشکر

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وی مطرح کنین اگر نیومد دادگاه نماینده میفرسته و به جای نامبرده در دفترخانه سند قطعی رو امضا میکنه.

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

شما با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیکی قو قضاییه اقدام به تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند نمایید..اگه محل اقامتشون معلوم نباشه باید مجهول المکان اعلام نمایید

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

بعد از تعین وقت رسیدگی و ملاحظه استنادات و استماع دفاعیات و احتمالا وقت احتیاطی جهت استعلام از مراجع در صورتیکه دادگاه حکم به نفع شما صادر کندبعد از قطعیت و صدور اجراییه و انقضای مهلت های قضایی جهت تنظیم سند به همرا نماینده دادستان به یکی از دفاتر اسناد رسمی جهت تنظیم سند رسمی انتقال مراجعه میکنید