مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره سوپیشینه

سلام وقت بخیر
من بعد از مدتها یه کار خوب پیدا کردم ولی سوپیشینه می خوام تا حالا خلافی انجام ندادم ولی با شوهرم اختلاف داشتم و از خونه زدم بیرون و گفتن از خونه فرار کرده ایا فرار کردن و الان چندین ساله که حتی برا اینکه من فرار نکردم کلانتری نرفتم ایا جز خلافه ایا تو برگه سوپیشینه میاد توروخدا دارم از استرس می میرم می شه لطفا جوابمو بدین این شغل برام خیلی مهمه. ممنونم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .خیر.عمل مذکورسوء پیشینه محسوب نمی گردد.ولی بعضی ازشغلها نیازبه تحقیقات مخفیانه داردتاحسن شهرت شما تایید گردد.مثل شغل معلمی وقضاوت و وکالت