مشاوره حقوقی رایگان - مکلف نمودن زیان دیده برای مراجعه به بیمه

با احترام
من یک هفته پیش از پشت به یه ماشین زدم ، چون مقصر بودم سازش کردیم کارت ماشین و‌ بیمه نامه رو به ایشون دادم.
ایشون نمیاد بیمه ، فرداش گفتم زنگ بزنیم بیمه سیار باز نمیاد ماشینا رو کنار هم بذاریم. قبل از تعیین خسارت توسط بیمه سیار بدون اجازه من رفته ماشین رو تعمیر کرده. حالا من ماشینم خراب شده گذاشتم تعمیرگاه ولی به خاطر شکایت احتمالی یا اعزام کارشناس نمی تونم تعمیر رو شروع کنم. کروکی هم ندارم.
بیمه می گه ایشون شکایت کنه شما نباید ماشینت رو دست زده باشی تا از شما ساقط بشه و ایشون بمونه و تعمیر بی اجازه و بیمه.
من الان برای تعمیر سریع ماشینم باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضای درخواست تامین دلیل بکنید در شورای حل اختلاف کارشناس می آید خودرو را می بیند و تأمین دلیل انجام میشود.
آنوقت می توانید خودرو را تعمیر کنید.