مشاوره حقوقی رایگان - پارک

سلام من خانمی هستم معلم و دارای دو فرزند دختر و تنها. یکسال و نیم پیش در کوچه 8 متری خانه ای خریدم. در ابتدا به من ‌گفتند که بعلت عرض کم کوچه در یه طرف ماشین ها پارک بشوند و برای من هم جا تعیین کردند. فقط همسایه آخر هم ردیف من در آخر پارک ‌میکند که مشکلی بوجود نمیاد. الان اون دو تا آقا تبانی کردند که اون آقا جلوی خونه خودش پارک ‌نکند و جای من رو به اون دادن. منم گفتم پس منم جلوی خونه خودم نگه میدارم که در صورت پارک‌ کردن ماشین راه سه همسایه من جمله اون دو نفر بسته میشه. من چه کنم ؟ مصالحه نمیکنن. میگن ‌اجازه نمیدیم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مذاكره نتيجه نميده و كسي هم نيست كه پادر مياني كند
اظهار نامه براي شان بفرستيد توافق اوليه و وضع فعلي رو شرح دهيد مدت كوتاهي مثلا دو سه روز فرصت حل مشكل با گفتگو بدهيد در صورت عدم نتيجه گيري براي شوراي حل اختلاف منطقه دادخواست تنظيم كنيد حتي مي توانيد ارسال اظهار نامه و مراجعه به شورارا به فاصله كوتاهي انجام دهيد