مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره اجور معوقه مقدار تاخیر خسارت ان و امکان عدم تخلیه مستاجر

با سلام و وقت بخیر. من متاسفانه طبق تعاریف بنگاه املاک، پارسال خونه ام رو به 2 پسر مجرد اجاره دادم (مدیر ساختمان گفت اینا از سال پیشم 3 نفر بودند). امسال ازش راضی نبودم چون تاکید داشتم اجاره رو سر وقت اداری بریزه چون من دارم قسط بانک رو پرداخت میکنم و علی رغم اینکه سال قبل حتی دو روز میگذشت و واریز میکرد امسال حماقت خیلی زیادی کردم به حرف بنگاهی که گفت خوبن اینا، پشت قرارداد قبلی بنگاه نوشت که امسال 2 روز قبل روز تخلیه در تایم اداری اجاره رو واریز کنه. بازم اخرشب میریخت تا اینکه بهانه اورد ابگرمکن ابگرم نداره با پدرم رفتیم تا پدرم دست به ابگرمکن زد پیچش افتاد زمین و گفتم اجاره رو سر تایمش بریز شروع کرد به فحاشی که نمیریزم هر غلطی میخای بکن. به بنگاه گفتم هربار گفته میریزم اما نریخته الان شده 5 ماه به مستاجر زنگیدم گفت نمیریزم از رهن کم کن و شما حق نداری برام تعیین تکلیف کنی اجاره کی بریزم. گفتم تو قولنامه نوشتیم تایم اداری صداشم ضبط شده دارم که گفت نه. سوالم اینه : 1) من چطور میتونم تاخیر پرداخت و دیرکرد عدم پرداخت اجاره رو بگیرم و شکستن پیچ ابگرمکن و موتور کوار که گفت دزدیدن؟ 2)کی میتونم حکم تخلیه بگیرم؟ مهلتش تا 16مرداد99 هست. سپاس از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگردرپشت اجاره نامه که تمدید کردید,1-دردوبرگ نوشته شده باشد وطرفین امضاء زدید 2-دوشاهد آن را امضاء کردند,می توانید17مرداددرخواست تخلیه فوری را ازشورا بخواهید وشورا ظرف یک هفته آپارتمان زاتخلیه تحویل شما می دهد ولی اگر هریک ازشروط مذکور درتمدیدنامه نباشد باید دادخواست صدورحکم به تخلیه را ازشورابخو اهید که حداقل 7ماه طول می کشه تاتخلیه بشه.بابت تاخیراجاره هم خسارت تعلق نمی گیره. بابت خسارات وارده به تجهیزات,تامین دلیل کنید وخسارت رامطالبه کنید.