مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

با سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم.
بنده بعد از دو سال زندگی جدا از همسرم که طبق حکم دادگاه مجاز به عدم تمکین میباشم شکایت کیفری نفقه کردم که با توجه به تمکن مالی همسرم و عدم پرداخت هیچ مبلغی در طول دوسال ایشون در دادگاه بدوی محکوم به سه ماه 1حبس شده که تبدیل به جزای نقدی 900 هزار تومن کردن، که نوشته با توجه به ندامت و پشیمانی خوانده که واقعا این اصلا درست نیست.
اگه من تجدید نظر بخوام امکان افزایش مجازات است؟ به چه صورت و با استناد به چه قانونی میتوانم بهتر نتیجه بگیرم؟
سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر.مطابق قانون دادگاه تجدید نظر مجازات را افزایش نمی دهد.