مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری یا حقوقی

با سلام بنده به واسطه فضای تلگرام در اتاق معاملاتی عضو شدم و قوانین اتاق را که توسط ربات بود تایید کردم و برایشان پول واریز کردم و در معاملات طلای ابشده شرکت کردم به واسطه بالا و پایین شدن قیمت ها توسط باندهای اتاق متضرر شدم حال نمی‌دانم شکایت کیفری به عنوان کلاهبرداری کنم یا شکایت حقوقی برای مطالبه وجه ناگفته نماند که یکسال است در این اتاق فعالیت داشتم و به شماره حساب های مختلفی که توسط اتاق معرفی میشد پول میزدم و همیشه ضرری میشدم حال چندتا وکیل میگویند میتونم شکایت کنم و اصل پولم را بگیرم و چندتا هم میگن چون قوانین داشته و تایید کردی نمیتونی میخواستم ببینم تکلیفم چیه ممنونم

پاسخ ها :

اتاق معاملاتی طلای آبشده در تلگرام موافقت با قوانین اتاق معاملاتی در تلگرام کلاهبرداری اینترنتی کلاهبرداری مطالبه وجه تلگرام