مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام.
کسی دادرس هست
از آنجا من تا سال گذشته، حقوقم بیش‌تر از اقشار اداری بود، به یک باره آن‌ها باید بیشتر از افراد رزمی یا صف باید بگیرند
چرا کسی نیست بفرستد اقشار زحمت کشی که تمام شرایط روحی روانی جسمی خود را گذاشتند اما امروز شاهد بی عدالتی هستیم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان حقوق پرداختی با توجه به یک سری موارد و مسایل نسبت به کارکنان پرداخته میشه که در این خصوص مشاوره خاصی جهت ارایه به شما نمی توان ارایه نمود