مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با سلام خدمت کارشناسان محترم. میخواستم از خدمتتون بپرسم که ایا موزاییکهای حیاط که تو مسیر تردد خودرو میباشد و الان احتیاج به تعویض داره همه ساکنین باید پرداخت کنن یا فقط پارکینگ دارها؟ همچنین تعمیر دیوار پارکینگ بعهده همه اهالی ساختمان میباشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

تعمیر قسمت مشاع به عهده همه است حتی کسی که استفاده نمی کند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به قرارگرفتن این موارد در مشاعات ، بعهده همه اهالی ساختمان است