مشاوره حقوقی رایگان - مسکن خيرين زیرمجموعه مهر

سلام بنده سال 90 در پروژه مسکن مهر .... فاز 3 خیرین بنام خود و 16 نفر دیگه ثبت نام کردم با اعلام اداره هر برای هر واحد 4میلیون واریز و بعد از 2سال انتخاب واحد انجام دادم با وکالتنامه اداری از طرف همه قیمت و میزان بدتر مشخص شد که مدارک موجود هست ولی قراردادی به هیچ کس ندادند واحدها تمام شده متری 511هزار تومان بود که 25میلیون وام و بقيه آورده متقاضی بود طبق لیست محاسبه قیمت خود سازمان سهم اورده ما از 13میلیون الی 21 میلیون مشخص شد که قرار بود با اعلام سازمان واریز کنیم ولی هیچ گونه اعلامی شفاهی يا کتبی به ما نشد حتی چندین بار مراجعه نمودیم ولی فیش واریز وجه ندادند و سازمان بعداز انتخاب واحد و مشخص شدن سهم آورده بعد از پایان کار بابت هر واحد 15میلیون دیگر وام دریافت نموده و بدهی واحد من دربانش 40 میلیون شده
مثال قیمت کل واحد 46 میلیون بوده که 40 میلیون وام گرفته شده 4 میلیون قبلا واریز فقط 2میلیون بدهی بوده و در بعضی از واحدها 33 میلیون قیمت کل بوده که 40 میلیون وام گرفتن 7میلیون اضافه تر از قیمت مدارک موجوده حتی 15میلیون تفاوت وام به پیمانکار هم پرداخت نشده حالا بعد از 9سال میگویند به دلیل عدم تکمیل آورده واحد شما واگذار شده قانون مسکن مهر گفته بدون اجازه اداره تعاون حق جایگزین یا حذف متقاضی را ندارند واحدهای ما توسط پیمانکار به صورت آزاد فروخته شده واحد هم قسط بندی و مصرف خریدار شده ولی پرونده واحد هنوز بنام ما هستش اخیرا نامه تعیین پارکینگ و انبار بنام ما صادر شده راه مگه انتخاب واحد و صورت جلسه انتخاب واحد مالکیت ایجاد نميکنه؟
خلاصه پرونده واحد از تاریخ ثبتنام تا اکنون بنام ما هست و بدون روند اداری و بصورت غیر قانونی فروخته شده
15میلیون بعد از انتخاب واحد و قیمت تمام شده قطعی وام دریافت کردن که قانونا باید باسهم آورده متقاضی حساب بشه چون واحد کامل و نیازی به هزینه نداشته نامه نگارها اداره بنیاد مسکن بابت تحویل و خدمات متفرقه واحد هنوز بنام ما صادر میشه آیا از راه قانون میشود الزام به تحویل واحد کرد حق با ما هست یا خیر
مدارک موجود فیش واریزی 4میلیون جهت انتخاب واحد لیست قیمت تک به تک واحد ها بصورت تمام شده وزیران آورده متقاضی و صدور لیست تحویل انباری و پارکینگ بنام ما بعداز فروش و تحویل واحد به شخص ديگه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلاام شکایت کیفری انتقال مال غیر راهگشاست . از دادسرا استعلامات لازم در خصوص پرونده هر شخص صورت خواهد گرفت