مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرمای پدر در بیمه تامین اجتماعی کشاورزی

با سلام و احترام
من بیمه تامین اجتماعی کارگر کشاورزی هستم و پدر بنده به عنوان کارفرما می باشد و تا الان 7 سال سابقه بیمه دارم. در صورت فوت پدرم چگونه بیمه ام را ادامه دهم؟ (برادران بنده خودشان زیر نظر شرکت های خصوصی ای که در آن مشغول به کار هستند بیمه شده اند.)
و اینکه آیا بیمه کارگر کشاورزی جزو مشاغل سخت محسوب می شود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . با فوت پدر میتوانید خودتان با مراجعه به اداره بیمه و اعلام فوتی کارفرما بیمه تان را واریز و ادامه دهید. کشاورزی جزو مشاغلی است که جهت سخت و زیان آور بودن آن بایستی کارشناس اظهار نظر نماید زیرا انواع و اقسامی دارد با مراجعه به سایت اداره کار ثبت نام سختی کار کنید تا بررسی شود