مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت سهامی خاص

اینجانب 1250سهم از 15000سهم یک شرکت رو با قولنامه و وکالت از صاحب سهم خریده ام (صاحب سهم ورشکسته و زندان) با مراجعه به شرکت که این سهام را به نام من کنید ولی آنها میگویند ما طبق بند اساس نامه بنام شما نمیکنیم گفتم بخرید گفتند نمی خریم و در ضمن این شرکت مرغداری است بین سه عضو خود تقسیم کردن و هر کدام چند سالن مرغ میریزن از شرکت شکایت کردم دادگاه در رایش گفته شما صاحب آنجا هستی ولی ما نمیتوانیم شرکت رو مواظف به بنام زدن سهام کنیم در صورتیکه این شرکت از بدو تأسيس تا امروز طبق اسناد ثبت شرکت هیچ نوع مجمع و نشستی نداشته حال من چه کار باید به نظر شما بکنم ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

انتقال سهام شرکتها بسته به نوع شرکتها دارای قواعد خاصی است که نیاز به بررسی دقیق نوع شرکت و نحوه انتقال دارد که در ضورت عدم رعایت این قواعد ، میتواند مانع از انتقال گردد