مشاوره حقوقی رایگان - اثر قراردادها

باسلام..
واقعیتش من یه قرارداد با شخصی منعقد کردم در مورد یک سری کارهای ساختمانی در 16 بند علی رقم اصرار های من باز هم ایشون 3 مورد از بند های قرارداد رو انجام ندادن من شکایت کردم .. هم کارشناسی اولیه و هم 3نفره عدم ایفای تعهد ایشون رو تایید کردن.. لازم به ذکر هست تو اون قرارداد طرفین توافق کردن در صورت تخلف متعهد باید روزانه مبلغ 100 هزار تومان به عنوان خسارت به طرف مقابل بپردازه قاضی محترم بعد از رسیدگی صحت و وجود تعهد ایشون رو کاملا پذیرفت و الزام به انجام تعهد رو به نفع ما رای داد اما وجه التزام رو نپذیرفت و نفی کرد استدلالشان این بود که خسارت با عدل قضایی سازگاری ندارد به نظر شما آیا این رای درسته با توجه به صراحت قانون هم تو ماده 10 و هم ماده 230 و ایا به نظر شما رای تو دادگاه تجدید نظر مورد تایید قرار میگیره؟

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام نه رای درست نیست و قاضی نمی تواند به وجه التزام توافق شده که قانونی و شرعی هم هست رای نده و این استدلال واقعا من درآوردیه