مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام اگر عاقد برای دختر 20 ساله صیغه 99 ساله بدون اذن پدر جاری بکنه در صورتی که پدر دختر شکایت بکنه مجازات عاقد چی میتونه باشه؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

ظاهرا عمل عاقد جرم نمی باشد . جرایم ماده 56 قانون حمایت خانواده که مجازات سردفتر اسناد رسمی را محرومیت از این شغل اعلام کرده مشمول ماده 1043 قانون مدنی ( ازدواج بدون اذن ولی ) نمی شود . مخصوصا اینکه عاقدی که سردفتر نباشد و صرفا یک فرد عادی و معتمد باشد که هیچ مجزاتی برای آن پیدا نکردم