مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام همسر بنده سفارش 9 لیتر مشروبات دست ساز داده بود به کسی و تو راه اون بنده خدا رو گرفتن و حالا اسم همسر بنده و آورده آیا میتونه اثبات کنه؟ با توجه به اینکه همسرم تماس تلفنی داشته با ایشون
و اینکه حکم اون آقا چیه و اینم بگم که تا حالا اون آقا دستگیر نشده بود...
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام عمل شوهر شما( سفارش دادن) مصداق هیچیک از خریدن، فروختن، ساختن، حمل کردن و نگهداری کردن نیست و نباید مشکلی وجود داشته باشد البته اگر ترغیب و یا تحریک به ارتکاب جرم وجود داشته باشد از باب معاونت در جرم قابل تعقیب خواهد بود مجازات مباشر6ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و جزای نقدی به میزان 5 برابر ارزش عرفی مشروب است و مجازات معاونت یک تا دو درجه پایین تر از مباشر

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

فقط حبس داره برای حامل