مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ورود به منزل برای حکم جلب سیار و ورود به منزل

با سلام
من برای مهریه و نفقه حکم جلب سیار و ورود به منزل همسرم را دارم، ولی هربار که با مامور مراجعه می کنیم خانواده اش ما را پشت در معطل می کنند و فراری اش می دهند، سوال من این است که برای حکمی که من دارم (جلب سیار و ورود به منزل)
1) ایا در زدن اجباری است؟
2) اگر در زدیم و کسی جواب نداد تکلیف چیست؟ میشود از روی در وارد منزل شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در حکم جلب شرایط ورود به منزل و حیطه اختیارات مامور قید شده است