مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در چهارراه

بنده با 206 در چهارراه برای چراغ تردد داشتم بعد از سبز شدن جهت انحراف به چپ بخاطر ترافیک وسط چهارراه ماندم تا خودرو جلوی خالی کند تا من وارد شود اما از خط ویژه سمت راست موتورسواری فاقد گواهینامه با سرعت به جلوی من زد و خود و راکبش مجروح شد اما پلیس بخاطر انحراف به چپ مرا مقصر دانسته اعتراض بنده این بود که من ایستاده بودم بخاطر ترافیک موتورسوار با سرعت خورده به من و ماشین من تمایل به چپ داشت جهت تخلیه چهارراه ایا مقصر صد درصدی هستم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

این مورد سوال حقوقی نیست و باید از راهنمایی و رانندگی کمک بگیرید