مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام بنده درحدود یکسال گذشته هنگام تعویض پلاک پلاک شخص فروشنده نیز اتفاقی نزد من جا ماند، من خودم راننده اسنپ می‌باشم درست سیزده ام همین برج پلاک خودم درحدود یک میلیون جریمه داشت و بخاطر نخواباندن وسیله در جاده اقدام به جابه جایی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پلاک کردم، حال خودرو با پلاک آن شخص توقیف گشته به علت سرعت غیرمجاز، بفرمایید بنده چیکار میتوان بابت این خطایم ترخیص خودرو انجام دهم، درضمن هردوپلاک حتی خودرو بنده هیچگونه شکایت شاکی ندارد، ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام عمل شما نصب پلاک خودرو دیگر جرم است و از 6ماه تا یکسال حبس دارد و اگر صاحب پلاک اعلام سرقت پلاک نماید مجازات سارق نیز اضافه می شود و اگر اعلام صرقت نکند مالک پلاک نیز مجازات دارد

پرسشگر :

باعرض ادب ،وسلام حق باشماوقانون هست ،امابه خداوندی خدااولان پیگیرصاحب پلاک شدم و ایشان کلان از ایران رفته اندواینکه بازمرتکب خطا وجرم گشته ام امابازبخداوندی خداهیچگونه شکایت نه درخصوص خودرووپلاک بنده هست نه پلاک آن شخص ،مراراهنمایی بفرماید درست خطا کرده ام اما هیچگونه جرمی انجام نداده ام حتی استعلام هم گرفته ام

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنداتهام برای شماوجودداردامیدوارم قاضی محترم برایتان تخفیف وتعلیق درنظربگیرد.موفق باشید