مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن جنس خریداری شده بدون عیب بوده مورد پسند نبوده

هنزفری خریدم برا دخترم هدیه تولدش. رفتم مغازه ی گفتم چه مدلی میخام اونها نداشتند و بهم پیشنهاد اون هنزفری رو دادن. گفتم ممکن دخترم خوشش نیاد تعویض میکنید گفتند اره. رفتم اما انچه که دخترم میخاد نداشتند برا تعویض درخواست پول پرداختی رو کردم گفتند صاحبش نیست و ممکن هم پس نده. شماره کارت گرفتند و هنوز نریختن ایا من حق دارم پولم را پس بگیرم ..؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

معمول در قراردادهای خرید و فروش این است که جنس پس گرفته نمی شود مگر اینکه در فاکتور شما قید شده باشد. اگر پول را پس ندادند یک جنس دیگر انتخاب کنید موضوع ارزش پیگیری قضایی ندارد.