مشاوره حقوقی رایگان - سند و نحوه قیمت گذاری اضافه متراژ آپارتمان

باسلام و خسته نباشید
یک واحد آپارتمان 61/5 متری را سال 97 خریداری کردیم و در قولنامه اشاره شد که تا آخر اردیبهشت 98 سند بنام خریدار انتقال داده شود اما بعد از گذشت این مدت فروشنده از این کار امتناع کردند و بنده مجبور به طرح شکایت در دفتر قضایی و پر کردن اظهارنامه نمودم اما چون زیاد در جریان چنین کارهایی نبودم و در اظهارنامه فقط خواهان ملزم نمودن فروشنده به تنظیم سند شدم اما بخاطر اینکه سند در رهن بانک میباشد پرونده در دادگاه رای بدون استماع خورد و فروشنده از همون ابتدای شکایت قانونی صحبت از اضافه متراژ به میان آورده و میگن که باید من خودم دنبال کارشناس ثبت برم و اون اضافه متراژ رو در بیارم بعد اینکه حالا قیمت اضافه متراژ با قیمت چه زمانی خواهد بود. سوال اینجاست حالا بعد اون رای چه کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اولا باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک رهن واازام به اخذ تفکیکی وپایانکار(البته اگر ندارد) بدهید تا دادگاه رای دهد

درخصوص اضافه متراژ اگر فروشنده مدعی که متراژ ساختمان بیشتر بوده ومن بامتراژ کمتری فروختم خودش باید شکایت کنه ومطالبه معادل ریالی اضافه متراژ رو بخواد واونجا باید کارشناس بگیره تا مبلغ مشخص بشه.
البته باید مبایعه نامه کاملا ودقیق مطالعه بشه تا ببینیم اصلا میتونه شکایت‌کنه یا نه واینکه چه مبلغی میتونه مطالبه کنه وشروط ضمن عقد چه شروطی هستند.بهتره باوکیل جهت بررسی مبایعه نامه وحق وحقوقتون مشورت کنید.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)