مشاوره حقوقی رایگان - آیا مصادیق بند ث ماده 53 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری می باشند یا خیر ؟

با سلام و دعای خیر
نظر به اینکه در دادنامه بدوی شماره ..... صادره از ..... دیوان عدالت اداری طرف شکایت کمیسیون ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی با موضوع و خواسته الزام کمیسیون ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی به صدور گواهی حضور در مناطق جنگی و عملیاتی از تاریخ 01/03/65 لغایت 27/05/67 براساس بند 9 خطوط راهنمای سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان
درحالی که طرف شکایت دادنامه قبلی شعبه .... تجدیدنظر و دادنامه بدوی شعبه ... سازمان جهاد کشاورزی .... با وزارت جهاد کشاورزی با موضوع و خواسته الزام به صدور گواهی خدمت سابقه حضور در جبهه بوده است.
آیا مصادیق بند ث ماده 53 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری می باشند یا خیر ؟ شعبه بدوی دیوان قرار رد با استناد به بند ث ماده 53 صادر کرده است. لطفاً راهنمائی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله نظر شعبه بدوی دیوان کاملا درست بوده است چون موضوع مطروحه شما سابقا مورد رسیدگی قرار گرفته و رای قطعی در خصوص آن صادر شده است.بنابراین اعتراض به این مورد به احتمال زیاد نتیجه نخواهد داد.عنایت داشته باشید که هر موضوع فقط یکبار مورد قضاوت و داوری قرار میگیرد برای همین بسیار باید دقت کنید که از طرح دعوا در حالتی که ادله کافی برای اثباتش ندارید اجتناب کنید و با سنجش تمامی جوانب امر در موقعیت مناسب دعوای خود را مطرح نمایید.اینکه موضوع سابقا در شعبه دیگری مورد رسیدگی واقع شده هم دلیل نمیشه که مجدد شعبه دیگری هم به موضوع رسیدگی کنه.تفاوتی نداره کدام شعبه دیوان باشه هر شعبه ای هم رسیدگی کرده باشد موضوع اعتبار امر مختوم را خواهد داشت.قرار نیست تک به تک شعبات دیوان راجع به یک موضوع رای صادر کنند صرف صدور رای از دیوان در خصوص یک موضوع و قطعیت رای اون شعبه به موضوع مطروحه اعتبار مختوم میده یعنی اینکه این امر که الان طرح شده سابقا هم مطرح شده و به اون رسیدگی شده و رای قطعی در موردش صادر شده است لذا از نظر دیوان موضوع خاتمه پیدا کرده و قابل طرح مجدد نیست.