مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن سفته

سلام، بنده به آقایی دو برگ سفته دو میلیون تومانی بابت گرفتن چهار میلیون دادم. حالا پس از تسویه حساب و پس دادن پول به ایشان، مدعی شده که یکی از سفته‌های دو میلیونی که از من گرفته را گم کرده. حال بنده یک دستخط و صورتجلسه با امضای دو شاهد دیگر، در خصوص این که این آقا سفته دوم را گم کرده و تا ابد نمی‌تواند برای به اجرا گذاشتن سفته دوم، مدعی شود. آیا این کار بنده، جوابگو و نتیجه بخش هست؟ یا به نظر شما من باید کار دیگری انجام دهم؟ ممنونم اگر راهنمایی کنید. در ضمن سفته‌ها تاریخ خورده تا اول برج پنج مرداد نود و پنج هست. سپاسگزارم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از طریق اظهارنامه رسمی نیز مفقودی سفته ها را با شماره و مشخصات به ایشان اعلام کنید و متذکر شوید در صورت هرگونه اقدام ، مرتکب خیانت در امانت شده اند

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. توصیه میشود در دفترخانه اسناد رسمی از ایشان اقرار اخد کنید.