مشاوره حقوقی رایگان - بخشش زمان زندان

سلام، کسی که سرقت کرده و هفت ماه زندان بوده و با وثیقه بیرون آمده و رضایت شاکی گرفته. هفت ماه دیگر از سه سال حبسش مانده. آیا می‌شود کاری کرد که هفت ماه زندانش بخشیده شود و زندان نرود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید نصف مدت حبس را گذرانده باشید تا مجازات شما شامل تخفیف یا تعلیق شود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اینکه رضایت شاکی راگرفته رضایتنامه محضری شاکی رابهمراه درخواست اعمال ماده483آ د ک رابه دادگاه صادرکننده رای قطعی تقدیم وتقاضای تجدیدنظر وتخفبف مجازات راکند که دادگاه رسیدگی ومجازاتش کم یا تبدیل به جزای نقدی میگردد .ضمنایکسوم حبس راکشیده می تواند درخواست تعلیق اجرا رابخواهد.