مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره آ.پ تهران

با سلام.
بازنشسته آموزش و پرورش هستم. با توجه به تجربه کاری، مدیریت کلینیک دندانپزشکی متعلق به آ.پ شهر تهران را عهده دار شدم.
با توجه به قوانین بازنشستگی، طی قراردادی برای من در قبال 58 ساعت کار در ماه یک میلیون تومان تعیین کردند که اداره کلینیک با 58 ساعت غیر ممکن بود و از امضا به مدت یک هفته امتناع کردم و بصورت شفاهی گفتند که ما هم می دانیم و با ترمیم حقوق تا 3 میلیون تومان بعنوان ترمیم حقوق جبران می کنیم. و بنده قرارداد را امضا کردم.

بعد از 9 ماه و به بار نشستن کلینیک به بهانه ادغام دو کلینیک با بنده قرارداد نبستند و ترمیم حقوق را هم پرداخت نکردند. مسئول اصلی هم ترفیع گرفته و رفته. به او اعتراض کردم و گفته شفاهی بوده و مدرک هم نداری و به جایی نمیرسی.
با توجه به شهادت کارکنان حداقل 150 ساعت در ماه حضور داشتم (به مدت 9 ماه). ضمنا دفتری هم به عنوان حضور و غیاب پرسنل بوده که همه از جمله خودم، ورود و خروج خود را ثبت می کردیم. و به عنوان رییس کلینیک پایان هفته انتهای هر روز را بسته و مهر و امضا می کردم. مدرک ترمیم حقوق هم ندارم. قرارداد برای 58 ساعت در ماه بوده نه ساعت های بیشتر.
آیا از طریق قانون کار میتوانم شکایت کنم ؟ از راهنمایی تان خوشحال خواهم شد.