مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام، مدتی که زنم قهر کرده و خونه پدرشه بعد از چند بار پا در میونی خودم، خونوادم، فامیل و غریبه زنم حاضر به برگشتن نشد. همین چند روز پیش بچه 6 ساله‌ام یه حرفی رو زد که من شک کردم و پیگیر شدم. پرینت تماس زنم رو گرفتم و متوجه شدم 2 تا سیم کارت مخفی داره و از همه پنهون کرده. با شماره‌ای دائم در ارتباطه. وقتی پرسیدم این شماره کیه؟ انکار کرد و گفت نه میشناسه و نه این شماره رو دیده. ولی وقتی پرینت رو نشونش دادم گوشیش رو خاموش کرد. الان خواهش میکنم به من کمک کنید چجوری میتونم شکایت کنم و دو طرف رو بکشونم دادگاه؟ آیا همین پرینت مدرک خوبیه که قاضی قبول کنه و دو طرف رو احضار کنه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید شکایت خود را (رابطه نامشروع)مطرح کنید و تقاضای استعلام پیامک و تماسهای خط تلفن ایشان را بکنید