مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام بیست روز پیش به علت واژگونی خودرو کتف سمت راستم شکسته تاندوما به احتمال زیاد کار نمیکنه ترقوه کتف سمت چپم شکسته پلاتین گذاشتن عصبها کار نمیکنن سرم حدود 30 بخیه خورده و گوشم حدود پانزده سانت دچار پارگیری شده است اینجانب راننده بوده و در گزارش پلیس عنوان راننده خودرو یاد شده بیمه ماشین از برج 4 سال 96 می‌باشد آیا غرامت بهم تعلق میگیره اگه آری چقد درضمن طول درمان حدود 8 ماه نوشتن پزشک قانونی هم نامه داده برای جراح و ارتوپد

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پزشکی قانونی تعیین میکندودادگاه براساس نظرپزشکی قانونی حکم میکندواجرای احکام محاسبه مینماید.موفق باشید