مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سوابق بیمه ای ارتش

سلام ...
وقت بخیر ...
پدر من دارای 13 سال سابقه بیمه در ارتش میباشد و بعد از آن هیچ پرداخت بیمه ای نداشته و الان 58 سال دارد آیا راهی وجود دارد تا از این 13 سال سابقه بیمه استفاده کرد و یا میتوان سابقه را به تامین اجتماعی تبدیل کرد و یا شرایطی هست که بتواند از بازنشستگی استفاده کند .... ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سابقه بیمه ارتش با بیمه تامین اجتماعی متفاوت است ولی قابل انتقال میتوانید تقاضای انتقال به پرونده بیمه تامین اجتماعی تان نمایید تا همگی یکجا محاسبه و در بازنشستگی به دردتان بخورد