مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن

من بابام بچه طلاق بوده
یک شناسنامه پدرش گرفته بوده
یک شناسنامه هم نا پدریش گرفته بود براش
هر کدوم با دو تا فامیلی متفاوت
بابا حتی چون پدر واقعی اش موقع ازدواج شناسنامه اش رو نداده بود با شناسنامه ای که نا پدریش گرفته بود ازدواج کرده
بعدش که من به دنیا اومدم
برا گرفتن شناسنامه اقدام کرده و جریان رو تو ثبت احوال بیان کرده که باعث شده شناسنامه ای هم که نا پدریش گرفته بوده ازش بگیرن
و چندین سال بخاطر این اختلافات به من شناسنامه ندادن
من ‌متولد سال 72 هستم
در حالی که شناسنامه ام رو سال 84 دادن
چون در طی این سال ها همش درگیر بودن با اداره ثبت احوال و پدرش
من 10 سالم بود که شناسنامه گرفتن برام
باعث شد من در درس هام عقب بیوفتم و در ده سالگی اونم به صورت شبانه ادامه تحصیل دادم
الان کارشناس علوم آزمایشگاهی خوندم
و امسال داوطلب ارشد پزشکی هستم
ولی باز حدود سه سال از درس ها عقب هستم و در استخدام ها به مشکل بر میخورم
از طرفی هم این یه ضربه روحی هم به من وارد کرده
من میتونم از این طریق سه سال سنم رو کوچیک کنم؟
اگه جوابش بله هست
بگین که من اقدام‌کنم
ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر گواهی تولد بیمارستان یا استشهاد تهیه کنید میتوانید تقاضای اصلاح تاریخ تولدتان را بصورت دادخواست تقاضا کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.برابرماده واحده قانون اعتبار اسنادسجلی,تقاضای اصلاح سن کمتراز5سال ممنوع می باشد وبیش از5 سال به کمیسون تغییر سن اداره ثبت احوال محل مراجعه ودرصورت اختلاف واقعی بین سن شماباسن مندرج درشناسنامه سن شما راتغییرمی دهند