مشاوره حقوقی رایگان - حضانت از طریق مهریه

با عرض سلام، مدتی است با همسرم اختلاف داریم و یک پسر 7 ساله دارم. مهریه ام 300 سکه است. آیا راهی وجود دارد حضانت فرزندم را با استفاده از مهریه بگیرم؟ همسرم از نظر مالی یک ماشین دارد و درآمد خوب، او به ظاهر آدم موجهی میاید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حضانت ارتباطی با مهریه ندارد اما اگر منظورتان توافق است میتوانید با بخشش تعدادی سکه حضانت را بگیرید