مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک همجوار

سلام و خدا قوت
از دیوان عدالت اداری ابطال پروانه ساختمانی ملک همجوار مو به خاطر احداث ساختمان به صورت 100 درصد بنا رو گرفتم. در این بازه زمانی تا اخذ رای از دیوان همسایه من اقدام به ساخت بنا و اتمام کار کرده است.
حالا با وجود اینکه دیوان رای به ابطال پروانه داده و همسایه ام ملک خودشو ساخته برای تخریب ساختمان چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به اینکه رأی گرفتی،ضمیمه دادخواست کنیدوازدادگاه تقاضای قلع وتخریب بدهید.موفق باشید