مشاوره حقوقی رایگان - منع انتقال وام و سند مسکن مهر

با سلام؛
شرکت توسعه و عمران ... و بانک مربوطه، از انتقال سند پنج ‌برگ، وام و حتی تعویض ضامن توسط بنده (بایع)، امتناع می‌کنند. مستدل به این‌ که عرصه‌ی آپارتمان مذکور، وقفی است. در تعهد رسمی مالک اول به شرکت توسعه عمران ذکر شده که به وکالت از دولت ج.ا، متعهد است اجاره‌ی اوقاف را پرداخت کند. پرسش این‌ که آیا این ‌استدلال بانک و شرکت توسعه و عمران پذیرفته است؟ اگر پذیرفته نیست قابل طرح در دیوان عدالت اداری می‌باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

لازم است قرارداد شما و مدارک شما بررسی شود چون شما طبق قراردادتان می توانید حقوق خودتان را مطالبه کنید.اگر وقفی بوده پس چطور توانستند در روی زمین وقفی بنا احداث کنند؟