مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم پرداخت بدهی توسط بدهکار به چه صورت است؟

یه سفته از کسی داشتم و حکم جلبش گرفتم و ایشون رفت درخواست اعسار داد و با ضمانت آزاد شد.
حدودای همون تاریخ یه مبلغی بابت یه معامله دیگه از طریق بانک واریز کرده به حسابم و فیشش رو نگه داشته.
40 روز بعد جلسه اعسار بوده اسمی از این فیش نیاورده.
20 روز بعد از جلسه اعسار دادنامه میاد و اعسارش پذیرفته میشه از اون روز هم 20 روز مهلت اعتراض داشته چیزی در مورد این فیش نگفته.
الآن حدود 7 ماه از تاریخ اون دادنامه میگذره. اقساط 1 میلیون در ماه بوده اما ایشون دوتا 950 هزارتومن تو شورا کارت کشیده و رفته به حساب شورای حل اختلاف.
یه مدت به خاطر کرونا میگفتن اجرای احکام پاسخگو نیست.
الآن من برای اجرای دادنامه مراجعه کردم ایشون اون فیش بانکی رو که تاریخش دو سه ماه قبل از دادنامه اس گذاشته روی پرونده و ادعا میکنه بابت بدهیش بوده.
اون مبلغ واریزی بابت خرید بوده و همون موقع جنسش رو تحویل گرفته و رفته.
الآن قاضی شورا به من میگه باید مدرک بیاری بابت چیز دیگه بوده وگرنه طبق ماده 282 مدیون تعیین میکنه تادیه بابت کدام دین بوده.
اولا که بدهی دیگه ای ایشون به من نداشته و من فقط همین ی سفته رو ازش داشتم و همین یک پرونده.
دوما تاریخ ها با هم نمیخونه
سوما بر فرض محال اگه گفته هاشون صحیح هم باشه بازم حکم اجرا نشده چون که هم اون اقساطی که پرداخت کرده با مبلغ دادنامه هم خوانی نداره هم تعدادش کمه
اما بازم اجرا نمیذارن.
من الآن چیکار باید بکنم و چی باید بگم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در این شرایط شما مدعی هستید که پرداختی برای یک بدهی دیگر بوده و شما باید این ادعا را ثابت نمایید صحبت شورا مطابق قانون است.