مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی نيروی مسلح

سلام خسته نباشين
من پدر بزرگم به تازگی فوت كردن، بازنشسته ی نيروهای مسلح بودن، مادرم هم چون از پدرم جدا شدن تحت تكفل پدر بزرگم هستند. از طرفی پدر بزرگم همسری اختيار كرده بودند كه اين خانم حقوق بازنشستگی شوهر اول خود را از سازمان هواپيمايی كشوری دريافت ميكند. حال سوالم اين است بعد از فوت پدر بزرگم حقوق ايشان بين مادرم و آن خانم تقسيم می شود يا چون آن خانم حقوق ديگری دريافت ميكند حقوق پدر بزرگم فقط به مادرم می رسد ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .همسرپدربزرگ اگربخواهدحقوق پدربزرگ رابگیردبایدحقوق شوهراولی راقطع کندکه قطعا برایشان بصرفه نیست چون دوسوم حقوق پدربزرک به ایشان میرسدویکسوم به مادرتان.اگربه حقوق. شوهراولی ادامه بدهدتمامی حقوق پدربزرگ به مادرشما(بشرط نداشتن شغل ودرآمد ونیازمندبودن)می رسد.