مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه همسایه برای پروانه ساخت در شهرداری

سلام
در مورد بحث رضایتنامه من برای همسایه ام که تصمیم به ساخت آپارتمان بصورت مشارکتی دارد، آیا ایشان هم باید تعهد نامه ای تکمیل کند؟
مثلا اگر خلاف کرد و پیشروی کرد من باید شکایت کنم یا میتوانم رضایتنامه را ابطال کنم؟
برای بحثهای نشست ساختمان ما در آینده یا لزوم نصب داربست و حصار حافظتی برای جلوگیری از ریختن گردوخاک به داخل حیاط ما و یا تعطیلی کار در هنگام شب ، آیا سازنده و مالک تعهدی به همسایه های مجاور بدهند یا نه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . خیر ایشان ملزم به امضا تعهد نامه نیست ولی باید از چارچوب پروانه ساخت عدول نکند در صورت عدول میتوانید به شهرداری مراجعه و توقف ساخت بگیرید . قسمت دوم سوال هم خیر نیازمند تعهد نیست ولی در صورت ورود خسارت باید جبران شود