مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسایه در مسئله پیشروی

سلام، ما در یک آپارتمان شمال دارای 5 طبقه زندگی می کنیم. به تازگی در پشت خانه ما یک آپارتمان جنوبی ساخته شده است. مشکل این جاست که فاصله ی بین دو خانه بسیار کم می باشد. (نسبت به تمام خانه های ساخته شده با خانه ی مقابل در همان کوچه) که باعث ایجاد مزاحمت هایی برای ما شده است. آیا این پیشروی قانونی است؟ در غیر این صورت باید به چه مرجعی شکایت کنیم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید و اگر نتیجه نگرفتید از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید