مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه توسط کسی که جواز ندارد چگونه است؟

سلام مغازه ای داریم که برای آرایشگری اجاره داده ایم مستاجر قصد تخلیه دارد می خواهم درخواست بدهم به اداره بیمه که بیمه مستاجر حساب شود اما مستاجر جواز ندارد راهکار چیست؟ آیا بدون جواز حق بیمه صادر می شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اخد معرفی نامه از اتحادیه آرایشگران و ارایه آن به بیمه تقاضای محاسبه نمایید