مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی کارگر و عدم تقبل هزینه توسط پیمانکار

با سلام
بنده صاحب خودرو می باشم. با پیمانکاری قراردادی را امضا نموده ام. شخصی را استخدام کرده تا به عنوان راننده خودرو کار کند. اکنون شخص و خودرو دچار سانحه شده اند. پیمانکار نیز با شرکت نفت قرارداد دارد. هزینه آقای راننده و خودروی بنده را چه کسی باید پرداخت نماید. لطفا در اسرع وقت جواب دهید چرا که راننده مدام تهدید به شکایت میکند و هزینه خرج عمل خود را از بنده طلب می کند. هزینه خودرو با چه کسی است؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تقصیرمربوط به راننده است،مگردرقراردادخلاف آن ذکرشده باشد.موفق باشید