مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد

سلام. همسرم دوساله دچار اعتیاد شده و هر بار قول ترک داده اما اقدامی نکرده و هر بار خواستم ‌که منزل رو ترک کنم با تهدید و دعوا من رو منصرف کرده. الان یک هفته است من ترکش کردم اما اون هروز تهدید میکنه خودمو میکشم .. تا من رو منصرف بکنه. راهی هست که در صورت برگشت من تضمینی برای جون من باشه یا در مقابل خودزنی اون من مقصر جلوه داده نشم؟؟ میخواستم یه راهنمایی بکنید. لطفا

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر امنیت جانی نداشته باشید بهتر است برنگردید و هیچ تضمینی وجود ندارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هیچ تضمینی وجود ندارد. قوای قانونی در چهارچوب منزل شما هیچ اختیاری ندارند شما باید خودتان به فکر امنیت خودتان باشید