مشاوره حقوقی رایگان - تست اعتیاد

بنده برای انجام کارهای فرزند خواندگی به پزشک قانونی مراجعه کردیم ولی متاسفانه چون اطلاع نداشتیم که ازمایش اعتیاد میگیرن همسرم داروهای کدیین مصرف کرده بود و ازمایش اعتیاد احتمالا مثبت میشه سوالم این بود ایا میتونیم درخواست مجدد برای ازمایش داشته باشیم. با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر میزان مصرف کدیین پایین بوده باشد مشکلی بوجود نمی آید وگرنه بله با ارایه گواهی مربوط به ترک اعتیاد از مراکز مربوطه میتوانید اقدام کنید