مشاوره حقوقی رایگان - تست اعتیاد برای فرزند خواندگی

سلام خواهش میکنم ازتان راهنمایی کنید.همسرم متادون با دوز پایین مصرف میکنه و دوشنبه آزمایش تست اعتیاد برای فرزند خواندگی داریم.میخوام کمک کنید چطور تو این 4 روز بتونه ترک کنه ک آزمایش مثبت نشه..با اینکه کلا قصد ترک کلی این شربت رو داره..ما خیلی امیدوار هستیم که بعد از 9 سال صاحب فرزند بشیم. خواهش میکنم ازتان راهنمایی کنید ک امید ما نامید نشه و چشممان گریان نشه..چون دنیا رو سرمان خراب میشه اگ موفق نشیم مدیونم بهتان ک راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا ترک نمایند تا شرایط پذیرش فرزند را داشته باشند فرزندخواندگی مسئولیت بزرگی است و از شروط آنن این است که والدین باید از سلامت جسمی و روحی برخورداررباشند