مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری توقیف خودرو

باسلام پد ربنده از شخصی طلب داشتن که این شخص در دفترخانه ثبت کردن که مبلغ 25 میلیون به پدرم بدهکار هستن ولی چون در زمان مقرر پول ندادن توقیف اموال دراوردیم الان 1سال یک دستگاه تریلر پلاکش توقیف دراوردم ولی تابحال تریلر پیدا نکردم و طلبمون رو هوا مونده نمیدونیم چیکار کنیم الان ما از کجا پیگیری کنیم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر مال دیگری پیدا کنید میتوانید وصول کنید در غیر اینصورت تریلر را باید فیزیکی توقیف کنید تا مزایده شود آنهم خود شرایطی دارد