مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

عرض ادب و احترام خدمت شما سروران گرامی. امیدوارم همیشه سالم و سربلند و پیروز باشید.
از شخصی مقدار تقریبی 7 میلیون تومان طلبکار و الان نزدیک به 2 ماه و نیم است که انگار آب شده رفته. فقط چیزی که من امید ازش دارم شماره پلاک خودرو هست. آیا میتوانم توقیف کنم؟
شماره پلاک *** ام وی ام به رنگ آبی کاربنی به نام ... که من طلب دارم. ... مدل ماشین 97 و ساکن شیراز هستش. این پول را اون موقع که ماشین میخرید، کمکش کردم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با معرفي ، هر مالي قابل توقيف است