مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خدیجه

سلام اسم شناسنامه ای من خدیجه است دادخواست نوشتم با امضای پنج شاهد برای تغییر نام خدیجه به ریحانه. متاسفانه بصرف اینکه اسمم مشکلی نداره و اینکه دو شهود زن رو به دادگاه بردم دادخواستم رد شد میخام بدونم امکانش هست من در مرحله تجدیدنظر رآی بنفعم صادر بشه خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره برای تجدید نظر از وکیل مشورت بگیرین و محتویات و مستندات پرونده را هم همراه خود برای اخذ مشاوره ببرین.جزییات پرونده لازمه بررسی بشه.