مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده در دفترخانه

با سلام و احترام.
بنده ملکی را پیش خرید کردم و در قولنامه زمان تحویل و زمان سند زدن را مشخص کردیم. آپارتمان در موعد مقرر تحویل داده شد ولی در زمان سند زدن طی تماسی که با فروشنده گرفتم ایشان اظهار داشتند که بدلیل عدم صدور تاییدیه آتش نشانی و یکی دو مشکل دیگر زمان سند زدن به دو ماه دیگر موکول شود البته توافق شفاهی کردیم و جایی ثبت نکردیم. الان دو ماه از ان تاریخ می گذرد ولی هنوز فروشنده سند را به نام بنده نزده است. بنده چون اشنایی با ایشان داشتم گواهی عدم حضور نگرفتم. الان ایا میتوانم به دفترخانه مراجعه کنم و عدم حضور بگیرم و ایا راهکار قانونی برای فشار به فروشنده وجود دارد که انجام بدهم. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر الان گواهی صادر نمیشه.بهتر بود در همون روز گواهی عدم حضور میگرفتید حتی اگه مهلت هم میدادین گواهی مذکور مانع امهال شما نبود.الان تاریخ جدیدی را طی اظهارنامه رسمی با ذکر امهال صورت گرفته سابق ارسال کنید