مشاوره حقوقی رایگان - مزایده مستثنیات دین

سلام وقت بخیر. تنها دارایی من یک باب منزل مسکونی در روستا میباشد. مهریه خانوم قسط بندی شده بعد از یک ماه بدون توقیف منزل و اطلاع من منزل را به مزایده گذاشته اند با توجه به اینکه اینجانب عقد موقت کرده ام و خانه را مهریه همسرم کرده ام و چون عقد موقت بوده مهریه باید پرداخت میشده تا عقد جاری شود منزل را قولنامه کرده و مهریه را پرداخت کرده ام الان تکلیف خانه مهریه همسر دوم و ازدواج مجددم چه میشود

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به پرونده اجرا به لحاظ اینکه ملک شخص دیگری است نه شما ، وارد ثالث شوند