مشاوره حقوقی رایگان - مستثنيات دين

سلام، وقت بخیر. بنده یک منزل هفتاد متری دارم که در رهن بانک هم می باشد. تنها منزل بنده و در حد عرف می باشد. با توجه به این که بنده کارمند بخش خصوصی هستم، آیا منزل من جزء مستثنیات دین محسوب خواهد شد؟ آیا بابت مهریه مزایده گذاشته می شود؟
اگر قبل از مطالبه مهریه، ملک به فرد دیگری منتقل شود، آیا در روند پذیرش اعسار بنده بابت مهریه، تاثیر منفي خواهد گذاشت؟ آیا قاضي پيش قسط و اقساط سنگين تري تعيين خواهد كرد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

منزل با مشخصات ذکر شده اگر در منطقه معمول و با قیمت معمول باشد مستثنیات دین محسوب خواهد شد و توقیف نخواهد شد. فروش تاثیری نخواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی دارد از کدام طریق اقدام شود ثبت یا دادگاه