مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام. کارفرما، 3 کارگر را به دلیل کم شدن کار، اخراج کرده. آن ها پس از شکایت و دریافت حق و حقوق کامل خودشان و به دلیل داشتن حکم بازگشت به کار، هنوز رضایت خود را اعلام ننموده اند؛ و کارفرما هم قصد بازگشت آن ها را ندارد. لطفا راهنمایی فرمائید چگونه از این کار مصون شود؟ با توجه به اینکه قرداد ایشان تا آخر اسفند 98 بوده و دیگه هیچ قراردادی بین کارگر و کارفرما امضا نشده و به خاطر بیماری کویید 19 و کم شدن کار، قصد ادامه همکاری با ایشان را ندارد. البته شایان ذکر است که ایشان 2 روز از سال را مشغول به کار بوده اند و حق و حقوق فروردین ماه 99 را از طریق دادگستری دریافت نموده اند.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام استنکاف کارفرما رو به اعاده کار گزارش کنید سپس مراحل دیگر اخذ حقوق و خسارت و .. را جلو ببرید