مشاوره حقوقی رایگان - مشکل بین موجر و مستاجر

با سلام، خانمی میانسال و مجرد واحد مسکونی را تا پایان سال 1399 اجاره و مال الاجاره را، راس موعد پرداخت کرده. موجر نیز مردی کهنسال و تنها می‌باشد . اخیرا موجر به مستاجر اعلام نموده که ایشان صیغه نامبرده گردد؛ در غیر این صورت پیش از موعد باید مورد اجاره را تخلیه و تحویل دهد. که مستاجر قبول نکرده و در مقابل انواع انگ ها و تهدیدهایی که موجر به ایشان زده مقاومت نموده.
حال سوال بنده این است که موجر می‌تواند با توسل به چنین مواردی و موارد مشابه دیگری، مستاجر را تحت فشار قرار دهد؟
قابل توجه این که، مستاجر از طبقات بسیار پایین جامعه است و ناآگاه از قوانین حاکم بر این قراردادها.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر قرارداد اجاره عقد لازم است و تا قبل از پایان مدت اجاره موجر حق تخلیه ندارد و در شرایط فعلی هم به واسطه شیوع بیماری کرونا تا مدت محدودی امکان عدم تخلیه وجود دارد .

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر نمیتواند به اتهام ایجاد مزاحمت علیه موجر میتوانید شکایت کنید.قانون برای آحاد جامعه اعم از فقیر و غنی یکسانه.