مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص مقصر

با سلام، به هنگام خروج از یک مجتمع مسکونی، همین که به درب اصلی رسیدم، آن درب به صورت اتوماتیک شروع به بسته شدن کرد و در همان ابتدای بسته شدن بین خودرو و درب برخورد حاصل شد.
شایان ذکر است:
1 چشمی سیستم اتوماتیک خراب نبود
2 علائم هشدار دهنده روی درب نصب نبود
3 خودرو با سرعت آهسته حرکت میکرد.
4 خودرو از نزدیک جدول حرکت می کرد به طوری که اگر با فاصله ی یک متری از جدول و از وسط جاده عبور می کرد، این برخورد رخ نمی‌داد.
5 درب از نوع بازویی است به طوری که یک بازو، یک لنگه از درب را باز کرده و به جدول کنار مسیر میرساند و به هنگام بستن درب، همین که درب از جدول جدا می شود به خاطر حرکت خودرو از نزدیک جدول، برخورد حاصل می شود.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نظریه کارشناسی اخذ کنید تا با رویت محل نظر بده . با توضیحاتتون نمیشه بدون رویت محل نظر داد